Funder Finance

Moxiecon Oy

Olimme mukana järjestämässä rahoitusta Moxiecon Oy:n huoltoasemaprojektille.

Huoltoasemalla on paljon muutakin tekniikkaa kuin bensapumppu ja polttoaineen hintanäyttö. Kiinteistön lämmitys, lämmöntalteenotto ja automaatio ovat keskeisessä asemassa siinä yhtälössä, jossa huoltoaseman kate-euroja lasketaan.
 
Meillä oli suuri ilo seurata ja olla mukana järjestämässä rahoitusta projektiin, jossa asiakkaamme Moxiecon Oy toteutti hankejohtaja Rauno Ojakosken luotsaamana merkittävän kustannuksia säästävän huoltoasemaprojektin Pohjois-Pohjanmaalla.
 
Nämä haastavat ajat ovat paljon muutakin kuin murhetta: Energiansäästöprojektit ovat vahvassa myötätuulessa ja ne pyörivät kuin saariston tuulimyllyt. Tahtotila ja asenneilmapiiri on kohdillaan. Rahoitusta hankkeille on hyvin saatavissa.
 
Olemme kuitenkin oppineet, että kun toimiala käy kuumana, on hyvä pitää pää kylmänä: olennaisia onnistumisen elementtejä ovat selkeä suunnitelma ja laskelmat, tarkoituksenmukainen rahoitus sekä ammattimainen toteutus.     
 
Rakentavin rahoitusterveisin kohti uusia investointeja ja toteutuksia.
 
Funder – pohdittua rahoitusta