Funder Finance

Tampereen Tenniskeskus

Tampereen Tenniskeskus toteutti Funderin avustuksella mittavan aurinkovoimalakokonaisuuden.

Pohditteko uusiutuvan energialähteiden soveltuvuutta toimintaanne?


Pohdittavaa riittää.
 
Tarjolla olevien ratkaisujen mahdollisuudet ovat määrältään hengästyttäviä. Ilahduttavaa on, että asiat eivät usein jää vain fundeeramisen tasolle vaan toimiin ryhdytään vaikka toimintaympäristö on vähintäänkin tuulinen ja kompleksisuudessaan lämpöjä nostattava.
 
Yksi vahvalla gripillä toimiin ryhtyneistä asiakkaistamme on Tampereen Tenniskeskus Oy joka toteutti mittavan ja näyttävän aurinkovoimalakokonaisuuden. 
 
Funder on mukana mahdollistamassa tämän kaltaisia vieraanpääoman hankkeita ja toimittamassa pohdittua rahoitusta. Kun kysyimme asiakkaaltamme, Tampereen Tenniskeskus Oy:n toimitusjohtajalta Hannu Granrothilta, kuinka pärjäsimme noin asiakaskokemusmielessä, saimme mielestämme hyväksyttävän arvosanan: ”Yhteistyö asiassa sujui hyvin.”

Suomen Tennisliitto