Funder Finance

Isännöitsijöille

Arvoisat isännöitsijät ja kiinteistöalan asiantuntijat

Funder kerää tänne käytännönläheisiä neuvoja, esimerkkejä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden rahoitusratkaisuista hankkeisiin kuten energiansäästö, turvallisuus, jätteidenkäsittely jne. Kun nyt olet täällä meillä käymässä, niin tervetuloa tutustumaan Funderin palveluihin ja arkisto-osiosta löydät varmasti kiinnostavia kirjoituksia ja webinaaritallenteita.

Vastaamme mielellämme kaikenlaisin rahoituksen liittyviin kysymyksiin voit soittaa vaikka heti 040 500 7972 tai myynti@funder.fi

 

Miten taloyhtiön rahoitus suunnitellaan?

Taloyhtiön rahoituksen perusteet Taloyhtiön rahoituksen suunnittelu on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista pohdintaa ja suunnitelmallisuutta. Rahoituksen suunnittelun lähtökohtana on yhtiön taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden tarpeet.

Lue lisää »
Cervi

Funder rahoituskumppaniksi Cervi Groupin asiakkaille

Cervi Group ja Funder ovat solmineet yhteistyösopimuksen rahoituspalveluiden tarjoamisesta Cervin asiakkaille.

Monipuolisia ilmanvaihdon ja kylmätekniikan tuotteita ja palveluita voi nyt hankkia Funderin tarjoamilla rahoituspalveluilla. Cervin ja Funderin yhteistyösopimuksen myötä Cervin asiakkailla on nyt mahdollisuus hyödyntää omissa hankinnoissaan Funderin leasing- ja lainaratkaisuja. Esimerkiksi taloyhtiön energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellista ilman hankkeeseen sopivaa rahoitusta. Rahoitusratkaisut voivat olla esimerkiksi leasingratkaisuja investointien rahoittamiseen ja tarpeen mukaan voidaan käyttää myös muita rahoitustuotteita.

Leasingrahoitus on moderni ja selkeä tapa tehdä energiaa säästäviä hankintoja taloyhtiöille tai yrityksille. Suunnittelu, laitteet ja asennuspalvelut voidaan rahoittaa samassa paketissa. Rahoituksen hakuprosessi on huomattavasti nopeampi verrattuna perinteiseen lainarahoitukseen. Leasingrahoitus ei välttämättä vaadi yhtiökokouksen päätöstä ja valtuuksia, ja se on kokonaisuudessaan kilpailukykyinen vaihtoehto lainalle.

Nämä rahoitustuotteet saat käyttöösi ottamalla yhteyttä Cerviin. Kun tarpeisiin sopiva ratkaisu on löytynyt, niin Funder tarjoaa tilanteeseen ja tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun.

Lue lisää Cervin kotisivuilta

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille

Tämä on Cervi

Asiantuntijamme auttavat sinua rahoitustuotteiden valinnassa ja laativat tarvittavat dokumentit

Ota yhteyttä jo tänään

Katsotaan yhdessä, miten voisimme olla avuksi. Asiakkaana sinä valitset vapaasti tavarantoimittajat, hankittavat laitteet ja Funderin tiimi hoitaa loput. Säästät aikaa ja vaivaa!