Funder Finance

As Oy Luotsikatu 16

Funder auttoi As Oy Luotsikatu 16:a rahoituksen hankinnassa, kun taloyhtiö päivitti jäteasemat tämän päivän tasolle.

Onko taloyhtiön jätehuolto asumisviihtyvyyden ongelma vai mahdollisuus?

Asunto Oy Luotsikatu 16 – Bostads Ab Lotsgatan 16 on yksi Katajanokan kauniista arvokiinteistöistä. Taloyhtiön tekniikka on ajantasaista ja turvallista. Äskettäin yhtiö on päivittänyt jäteaseman Tokset Oy:n kotimaisella, tyylikkäällä ja paloturvallisella jäteastiasuojakokonaisuudella, joka täyttää vahvasti myös paloturvamääräykset. 
 
Asumismukavuus koheni entisestään, toteaa Luotsikatu 16:n hallituksen puheenjohtaja Tom Sommardal. ”Viisas yhtiön taloudenpito sisältää taloudellisen varautumisen tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Me valitsimme Tokset Oy:n tuotteiden hankintamuodoksi leasingratkaisun muun muassa nopean rahoitusprosessin ja kilpailukykyisen hinnoittelun takia.”
 
Tokset Oy on suomalainen perheyritys, joka on vuodesta 1993 suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut laadukkaita paloturvallisia roska- ja tuhka-astioita, jätelajittelijoita sekä jätekatoksia. Keskustan luonnossa viihtyvät linnut ja oravat eivät pääse penkomaan jäteastioihin, mikä on omiaan pitämään pihapiirit siistinä ja ehkäisemään tautien leviämistä. 
 
Funder Finance Oy on suomalainen rahoituspalveluyhtiö: olemme mukana rahoittamassa yritysten turvallisempaa arkea, pohditusti.