Funder Finance

Funder – Vastuullinen rahoituskumppani yrityksellesi

Funderin tarjoamat rahoituspalvelut

Funder tarjoaa pohdittua rahoitusta yrityksille, oli sitten kyseessä isompi tai pienempi rahoitustarve. Meidän tehtävämme on helpottaa yritysasiakkaiden investointien mahdollistamista. Tärkeänä osana toimintaamme korostamme vastuullisuutta ja haluamme toimia alamme suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä.

Aloittaessamme yhteistyön kanssasi, paneudumme syvällisesti yrityksesi taustoihin ja tulevaisuudennäkymiin. Keskustelujen ja taustamateriaalien pohjalta analysoimme ja laadimme ennusteita sekä materiaaleja, jotka auttavat rahoittajan tekemään luottopäätöksen mahdollisimman vaivattomasti. Tämän lisäksi meillä on hyvät kontaktit useiden rahoittajien kanssa, joita voimme hyödyntää neuvotteluissa ja tarjousten hankinnassa.

Vastuullisuus osana toimintaamme

Funderilla vastuullisuus on sydämenasia ja olemme sitoutuneet olemaan ekologisesti kestävän rahoitusalalla. Tavoitteenamme on olla alamme ekologisin toimija sekä keventää hiilijalanjälkeämme ja minimoida CO2-päästömme. Haluamme toimia hyvänä esimerkkinä muille toimijoille ja auttaa heitä myös edistämään vastuullisuutta omassa toiminnassaan.

Valitsemalla meidät rahoituskumppaniksesi voit olla varma siitä, että olet osa vastuullista rahoitusprosessia. Meillä on vankka ammattitaito ja kokemus, ja pystymme löytämään juuri sinulle sopivimmat rahoitusratkaisut. Haluamme auttaa sinua hankkimaan tarvittavan rahoituksen ja saavuttamaan tavoitteesi. Uskomme vahvasti pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja läpinäkyvään toimintaan. Funder on luotettava kumppani, joka seisoo rinnallasi kaikissa rahoitustarpeissasi.