Funder Finance

Funder – Yritysrahoituksen asiantuntija

Funder – Yritysrahoituksen asiantuntija

Funder on Suomen johtava rahoituspalveluita tarjoava yritys, joka keskittyy tarjoamaan pohdittua rahoitusta yrityksille, oli kyseessä sitten isompi tai pienempi rahoitustarve. Meidän ydintehtävämme on mahdollistaa investoinnit yritysasiakkaillemme. Haluamme olla myös vastuullinen toimija alallamme ja edelläkävijä. Tavoitteenamme on olla ekologinen, keveämpi hiilijalanjäljeltämme ja neutraali CO2-päästöjen osalta alan vertailussa.

Yrityksesi tarpeet huomioon ottaen

Me Funderilla haluamme keskustella kanssasi yrityksesi tarpeista, taustoista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Näiden keskustelujen ja tarjoamiesi taustamateriaalien perusteella pystymme laatimaan tarkat ennusteet ja materiaalit, jotka helpottavat rahoittajamme luottopäätöksen tekemistä. Pyrimme olemaan tiiviisti yhteydessä eri rahoittajiin ja avustamaan neuvotteluissa, jotta voimme hakea sinulle parhaat mahdolliset tarjoukset rahoituksesta. Sinun ei tarvitse huolehtia hankalan rahoituksen etsinnästä, sillä me olemme täällä auttamassa sinua tarvittavan rahoituksen hankkimisessa.

Asiantuntemusta ja neuvotteluapua

Funderilla meillä on runsaasti asiantuntemusta ja kokemusta yritysrahoituksesta. Olemme perehtyneet perinpohjaisesti erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin ja tunnemme markkinatilanteen tarkasti. Tämän ansiosta voimme tarjota sinulle juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimman rahoitusratkaisun. Laaja verkostomme koostuu useista eri rahoittajista, joten voimme varmistaa kilpailukykyiset tarjoukset ja parhaat ehdot.

Me Funderilla emme jää pelkästään välittäjäksi rahoituksen hankkimisessa, vaan olemme myös rinnallasi koko prosessin ajan. Avustamme neuvotteluissa ja pidämme huolen, että ymmärrät kaikki rahoitukseen liittyvät asiat selkeästi. Vahvuutenamme on rahoituksen monimuotoisuuden ymmärtäminen ja sen soveltaminen juuri sinun yritykseesi. Voit luottaa asiantuntevaan tiimiimme, joka auttaa sinua hankkimaan tarvittavan rahoituksen nopeasti ja vaivattomasti.