Funder Finance

Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hankintojen ja investointien rahoittaminen – webinaarin yhteenveto

Funder järjesti tiistaina 16.1.2024 webinaarin, jonka oli aiheena asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hankintojen ja investointien rahoittaminen. Keskustelijoina webinaarissa olivat Vuokraturva Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola, Funderin hallituksen puheenjohtaja Tom Uhlenius sekä As Oy Luotsikatu 16 hallituksen puheenjohtaja Tom Sommardahl

Timo Metsola avasi tilaisuuden ja korosti kuinka tärkeää on olla kerryttämättä korjausvelkaa. Tämän jälkeen Tom Uhlenius kävi läpi miten leasing sopii koneiden, laitteiden ja irtaimiston hankkimiseen myös talo- ja kiinteistöyhtiöissä. As Oy Luotsikatu 16 hankki uuden jäteaseman leasingilla ja Tom Sommardahl kertoi kokemuksia tästä investoinnista. Lopuksi webinaarissa käytiin läpi esimerkkejä siitä, mitä leasingilla voi rahoittaa taloyhtiöissä sekä esiin nousseita kysymyksiä.

Esimerkkejä leasingilla rahoitettavista investoinneista 

Voit katsoa ja kuunnella webinaarin tallenteen klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Seuraava webinaarimme järjestetään ti 13.2.2024 klo 8.15 – 9.00 ja aiheenamme on Taloyhtiöiden energiainvestoinnit. Ilmoittautuminen avataan kotisivuillamme ja LinkedInissä ma 22.1.2024.

Lisätietoja:

Tom Uhlenius, Funder Finance Oy

Puh. 040 500 7972, tom.uhlenius@funder.fi