Funder Finance

Funder rahoituskumppaniksi Cervi Groupin asiakkaille

Cervi
Cervi Group ja Funder ovat solmineet yhteistyösopimuksen rahoituspalveluiden tarjoamisesta Cervin asiakkaille

Cervi Group ja Funder Finance ovat solmineet huhtikuussa 2024 yhteistyösopimuksen, jonka myötä Funderin tarjoamat rahoituspalvelut ovat tarjolla Cervin asiakkaille. Esimerkiksi taloyhtiö voi rahoittaa oman energiaremonttinsa leasingrahoituksella ja tarpeen mukaan mukaan voidaan käyttää myös muita rahoitustuotteita. 

“Rahoituksen saaminen on monelle yritykselle haaste tänä päivänä. Lisäksi suosittelemme pitämään huolta kassavarojen riittävyydestä, jotta yllättävissäkin tilanteissa pärjätään. Nämä haasteet ovat tuttuja niin yrityksille kuin taloyhtiöllekin” Funderin hallituksen puheenjohtaja Tom Uhlenius kertoo. “Olen erittäin iloinen siitä, että Cervi valitsi meidät rahoituskumppaniksi heidän asiakkailleen tarjottavissa rahoitusratkaisuissa”, Uhlenius jatkaa.

Leasingrahoitus on moderni ja selkeä tapa tehdä energiaa säästäviä hankintoja taloyhtiöille tai yrityksille. Suunnittelu, laitteet ja asennuspalvelut voidaan rahoittaa samassa paketissa. Rahoituksen hakuprosessi on huomattavasti nopeampi verrattuna perinteiseen lainarahoitukseen. Leasingrahoitus ei välttämättä vaadi yhtiökokouksen päätöstä ja valtuuksia, ja se on kokonaisuudessaan kilpailukykyinen vaihtoehto lainalle.

Nämä rahoitustuotteet saat käyttöösi ottamalla yhteyttä Cerviin. Kun tarpeisiin sopiva ratkaisu on löytynyt, niin Funder tarjoaa tilanteeseen ja tarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun. Lue lisää Cervin ja Funderin kotisivuilta.


Lisätietoja:

Tom Uhlenius, Funder Finance Oy

Puh. 040 500 7972, tom.uhlenius@funder.fi