Funder Finance

Vastuullisuus rahoitusalalla – mitä se tarkoittaa?

Vastuullisuus rahoitusalalla – mitä se tarkoittaa?

Funder on rahoituspalveluyritys, joka tarjoaa pohdittua rahoitusta yrityksille, olipa kyseessä suuri tai pieni tarve. Tehtävämme on mahdollistaa yritysasiakkaiden investoinnit, ja vastuullisuus on meille erityisen tärkeää. Haluamme toimia alamme suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä, ja tavoitteenamme on olla ekologisin, pienimmällä hiilijalanjäljellä varustettu ja CO2-päästöjen osalta neutraali rahoitusalan yritys.

Keskustelut kanssasi yrityksestäsi, taustoistasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Näiden keskustelujen ja taustatietojen perusteella pystymme laatimaan kattavat ennusteet ja materiaalit, joita rahoittajan on helppo arvioida luottopäätöstä tehdessään. Olemme myös aktiivisessa yhteydessä eri rahoittajiin, jotta voimme avustaa sinua neuvotteluissa ja etsiä parhaat tarjoukset rahoituksen hankintaan.

Kestävä rahoitus ja ekologinen näkökulma

Funderin tavoitteena on tarjota kestävää rahoitusta, jolla edistetään ympäristöystävällistä ja vastuullista liiketoimintaa. Yksi merkittävä osa-alue vastuullisuudessamme on hiilijalanjäljen pienentäminen ja päästöjen neutralointi. Pyrimme löytämään ja tukemaan projekteja ja investointeja, joilla on positiivinen vaikutus ympäristöön ja ilmastoon.

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä rahoituspalvelualaa entistä ekologisemmaksi. Seuraamme tarkasti uusimpia kestävän rahoituksen trendejä ja innovaatioita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun. Haluamme olla vastuullisen rahoituksen edelläkävijä, joka näyttää suuntaa muille toimijoille ja inspiroi muita yrityksiä tekemään kestäviä valintoja.

Sitoutuminen vastuullisuuteen

Keskitymme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastuullisen rahoituksen edistämiseksi. Pyrimme vaikuttamaan positiivisesti myös asiakasyrityksiemme ajatteluun ja tekemiseen, kannustaen heitä tekemään kestäviä valintoja. Uskomme, että vastuullisuuden tärkeyden ymmärtäminen ja sen huomioiminen liiketoiminnassa on ratkaisevaa pitkän aikavälin menestyksen kannalta.

Funder haluaa olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani yrityksellesi, auttamassa tarvittavan rahoituksen hankkimisessa vastuullisesti. Yhdessä voimme luoda kestävää arvoa sekä yrityksellesi että ympäristölle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi.