Funder Finance

Miksi valita Funder rahoituskumppaniksi?

Miten Funder auttaa yrityksiä rahoitustarpeissa?

Funder on luotettava kumppani yritysten rahoitustarpeisiin. Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on omat ainutlaatuiset tarpeensa, oli kyse sitten suuresta investoinnista tai pienemmästä hankinnasta. Keskustelemme huolellisesti yrityksesi kanssa, tutustumme liiketoimintasi taustoihin ja tavoitteisiin sekä arvioimme tulevaisuuden näkymiä.

Tarjoamme asiantuntevaa apua rahoitusennusteiden ja materiaalien laatimisessa, joiden pohjalta rahoittajan on helppo tehdä luottopäätös. Autamme myös neuvotteluissa ja etsimme sinulle parhaat rahoitustarjoukset. Meidän tehtävänämme on helpottaa rahoituksen hankintaa ja varmistaa, että saat tarvitsemasi rahoituksen mahdollisimman mutkattomasti.

Funder – Alamme ekologisin vaihtoehto

Etelä-Suomen suurimpana rahoituspalveluyrityksenä olemme ottaneet vastuullisuuden tavoitteeksemme. Haluamme toimia edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä alallamme. Tavoitteenamme on olla alamme ekologisin vaihtoehto, jolla on kevein hiilijalanjälki ja neutraalit CO2-päästöt.

Tiedämme, että ympäristöasiat ovat yhä tärkeämpiä yritysten ja sijoittajien keskuudessa. Siksi me Funderilla kiinnitämme erityistä huomiota ekologisiin näkökohtiin. Panostamme kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin kaikessa toiminnassamme. Voit luottaa siihen, että valitessaan Funderin rahoituskumppanikseen, yrityksesi osoittaa vastuullisuutta ja sitoutumista kestävään tulevaisuuteen.