Funder Finance

Laskurahoitus yrityksille

Mikä on laskurahoitus?

Laskurahoitus on yritysten käyttämä rahoitusmuoto, joka tarjoaa nopean ja joustavan tavan parantaa yrityksen käyttöpääomaa. Se mahdollistaa laskujen muuttamisen välittömäksi käteiseksi, vähentäen näin odotusaikaa, joka normaalisti liittyy asiakkaiden maksusuorituksiin. Funderin tarjoama laskurahoituspalvelu auttaa yrityksiä saamaan rahat käyttöön heti, ilman pitkiä viiveitä.

Laskurahoituksen avulla yritykset voivat hallita paremmin rahavirtaansa ja investoida kasvuun ilman, että tarvitsee odottaa asiakkaiden maksuja. Tämä on erityisen hyödyllistä pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat joustavuutta taloudellisessa suunnittelussaan ja haluavat välttää kassakriisejä.

Laskurahoituksen hyödyt

Laskurahoitus tarjoaa useita etuja perinteisiin rahoitusmuotoihin verrattuna. Ensinnäkin, se on nopea tapa saada käyttöpääomaa, sillä rahoitus järjestyy usein vain muutamassa päivässä. Toiseksi, laskurahoitus on joustava: se ei sido yrityksen muita varoja vakuudeksi ja rahoituksen määrä kasvaa myyntilaskujen mukana.

Lisäksi laskurahoitus voi auttaa yrityksiä parantamaan maksuvalmiuttaan ja vahvistamaan tasettaan. Se voi myös vähentää hallinnollista taakkaa, sillä Funderin kaltaiset palveluntarjoajat hoitavat usein laskujen perinnän ja hallinnoinnin puolestasi.

Kuinka laskurahoitus toimii?

Laskurahoituksen prosessi on suoraviivainen. Yritys myy avoimet laskunsa rahoitusyhtiölle, kuten Funderille, joka maksaa niistä tietyn prosenttiosuuden heti. Tämä mahdollistaa välittömän likviditeetin parantamisen ja auttaa yritystä keskittymään olennaiseen – liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Kun asiakas maksaa laskun, rahoitusyhtiö saa loput laskun summasta, vähennettynä palvelumaksulla. Tämä malli on tehokas tapa pienentää luottoriskiä ja varmistaa, että yrityksen kassavirta pysyy vakaana.

Kenelle laskurahoitus sopii?

Laskurahoitus on erinomainen vaihtoehto monenlaisille yrityksille, erityisesti niille, jotka kärsivät pitkistä maksuajoista tai jotka kasvavat nopeasti ja tarvitsevat lisää käyttöpääomaa. Se sopii myös yrityksille, jotka haluavat välttää perinteisen pankkilainan tai muun velkarahoituksen tuomat pitkäaikaiset sitoumukset.

Palvelu on suunnattu erityisesti pk-yrityksille, jotka toimivat toimialoilla, joilla laskujen maksuajat ovat tyypillisesti pitkiä. Tällaisia aloja voivat olla esimerkiksi rakennusala, konsultointi tai tukkukauppa.

Miten valita oikea laskurahoituspalvelu?

Valittaessa laskurahoituspalvelua on tärkeää ottaa huomioon palveluntarjoajan maine, palvelumaksujen suuruus ja rahoituksen ehdot. On suositeltavaa vertailla eri tarjoajien palveluita ja löytää sellainen, joka vastaa parhaiten yrityksen tarpeita.

Funder on luotettava kumppani, joka tarjoaa selkeät ja kilpailukykyiset ehdot. Meidän asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivan rahoitusratkaisun.

Laskurahoituksen kustannukset

Laskurahoituksen kustannukset koostuvat tyypillisesti palvelumaksusta, joka perustuu rahoitetun laskun määrään. Maksu voi vaihdella palveluntarjoajasta riippuen, ja se voi sisältää kiinteän maksun sekä prosentuaalisen osuuden laskun summasta.

On tärkeää ymmärtää kaikki mahdolliset kustannukset ennen sopimuksen tekemistä. Funderin avoimuus hinnoittelussa takaa, että yllätyksiä ei tule ja yritys voi suunnitella talouttaan tehokkaasti.

Laskurahoituksen hakeminen

Hakuprosessi laskurahoitukseen on yksinkertainen ja nopea. Yrityksen tulee toimittaa tarvittavat tiedot ja dokumentaatio, jonka jälkeen Funder arvioi laskut ja tekee tarjouksen. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen rahat siirtyvät yrityksen tilille nopeasti.

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan koko hakuprosessin ajan, varmistaen, että saatte tarvittavan tuen ja neuvonnan.

Yhteenveto

Laskurahoitus on tehokas työkalu yrityksen rahoituksen hallintaan. Se tarjoaa nopean ratkaisun käyttöpääoman lisäämiseen ja auttaa yrityksiä kasvamaan ilman rahoituksen saatavuuden aiheuttamia esteitä.

Funderin asiantunteva tiimi on valmis tukemaan yritystänne laskurahoituksen parissa, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän liiketoimintanne tarpeisiin. Ota yhteyttä ja keskustellaan, kuinka voimme auttaa yritystänne saavuttamaan tavoitteensa.