Funder Finance

Funder – Edelläkävijä vastuullisessa rahoituksessa

Tutustumme yritykseesi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi

Funderin tehtävänä on tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja yrityksille, oli kyseessä sitten suuri investointi tai pieni tarve. Haluamme olla yritysasiakkaidemme luotettava kumppani ja auttaa heitä saavuttamaan investointitavoitteensa. Siksi ensimmäinen askel yhteistyössämme on keskustella tarkasti yrityksesi tarpeista, taustoista ja tulevaisuudensuunnitelmista.

Ymmärtämällä liiketoimintaasi ja tavoitteitasi voimme luoda luotettavia ennusteita ja materiaaleja, jotka auttavat rahoittajaa tekemään luottopäätöksen mahdollisimman helposti. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen rahoitusvaihtoehdon, ja siksi pyrimme ymmärtämään yrityksesi historiatiedot, taloudellisen tilanteen ja rahoitustarpeesi. Näin pystymme rakentamaan vakuuttavan rahoitushakemuksen ja edistämään luottamuksellisia neuvotteluja potentiaalisten rahoittajien kanssa. Yhteistyössä kanssasi uskomme voivamme löytää juuri sinulle sopivan rahoittajakumppanin.

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme

Funder sitoutuu toimimaan vastuullisesti ja olemaan alamme suunnannäyttäjä. Uskomme vahvasti kestävään kehitykseen ja ympäristön suojelemisen tärkeyteen. Siksi tavoitteenamme on olla alamme ekologisin toimija, minimoimme hiilijalanjälkemme ja pyrimme olemaan CO2-päästöjen osalta neutraali.

Koska tiedämme, kuinka tärkeää vastuullisuus on myös yrityksesi arvoille, haluamme tarjota sinulle rahoitusvaihtoehtoja, jotka edistävät kestävää kehitystä. Meillä on yhteistyökumppaneita, jotka jakavat arvomme ja tarjoavat rahoitusratkaisuja, jotka tukevat vastuullista liiketoimintaa. Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka, samalla kun kasvatatte liiketoimintaanne.