Funder Finance

Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden energiainvestoinnit – webinaarin yhteenveto

Funder järjesti tiistaina 13.2.2024 webinaarin, jonka oli aiheena asunto- ja kiinteistöyhtiöiden energiainvestoinnit. Webinaarin ohjelmassa olivat:

  • Leasing rahoitusmuotona
  • Ilmanvaihdon energiaremontin tuomat säästöt
  • Hotellin aurinkovoimala osana strategiaa ja asiakaskokemusta 

Leasing toimii erinomaisesti rahoitusmuotoina asunto- ja kiinteistöyhtiöiden energiainvestointeihin ja Funderin hallituksen puheenjohtaja Tom Uhlenius kävi läpi miten tämä käytännössä tapahtuu. Tämän jälkeen Entos Oy:n myyntipäällikkö Pekka Hölttä kertoi miten älykkäillä ilmanvaihdon ratkaisuilla on mahdollista säästää merkittävästi lämmityskustannuksissa. 

Webinaarin kolmannessa osassa käytiin läpi miten Maestro Ravintolat Oy toteutti kesän ja syksyn 2023 aikana aurinkovoimalainvestoinnin Turussa sijaitsevaan Hotel Seaportiin. Toimitusjohtaja Niklas Roiha kertoi hankkeesta ja sen merkityksestä koko yritykselle. Investointi toteutettiin yhteistyössä Funderin ja Plussa Suomi Oy:n kanssa. Hankkeen toteuttajan Plussa Suomi Oy:n toimitusjohtaja Niklas Westerlund avasi kuulijoille mm. miten käytännössä aurinkovoimalan avulla voidaan vaikuttaa asiakkaan energiakustannuksiin.

Voit katsoa ja kuunnella webinaarin tallenteen klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Lisätietoja:

Tom Uhlenius, Funder Finance Oy

Puh. 040 500 7972, tom.uhlenius@funder.fi