Funder Finance

Funder – Luotettava rahoituskumppani yrityksellesi

Funderin rahoituspalvelut

Funder on suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita rahoituspalveluita yrityksille. Toimimme yhteistyössä eri rahoittajien kanssa, jotta voimme tarjota yrityksellesi parhaiten sopivan rahoitusratkaisun. Olipa kyseessä sitten pieni investointi tai suurempi hankinta, meiltä saat aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua.

Ymmärrämme, että yrityksesi rahoitustarpeet voivat olla hyvin yksilöllisiä. Siksi keskustelemme kanssasi huolellisesti yrityksesi taustoista ja tulevaisuudennäkymistä. Tavoitteenamme on ymmärtää sinun tarpeesi ja auttaa sinua saamaan tarvittava rahoitus. Laadimme ennusteet ja materiaalit, jotka auttavat rahoittajia tekemään luottopäätöksen mahdollisimman helposti. Olemme tässä prosessissa tukenasi ja autamme sinua löytämään parhaat tarjoukset rahoituksesta.

Rahoituskumppaniksi vastuulliseen tulevaisuuteen

Funderin perustehtävänä on mahdollistaa yritysasiakkaidemme investoinnit. Haluamme kuitenkin olla enemmän kuin pelkkä rahoituskumppani – vastuullisuus on meille tärkeä arvo. Olemme sitoutuneet toimimaan alamme suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä ympäristöasioiden osalta. Tavoitteenamme on olla alamme ekologisin toimija, joka vähentää hiilijalanjälkeään ja pyrkii olemaan CO2-päästöjen osalta neutraali.

Valitsemalla Funderin rahoituskumppaniksesi, voit luottaa siihen, että teemme yhdessä töitä vastuullisemman tulevaisuuden puolesta. Autamme sinua löytämään rahoitusratkaisuja, jotka ottavat huomioon ympäristöasiat ja kestävän kehityksen periaatteet. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle rahoituspalveluita, jotka eivät vain täytä tarpeitasi, vaan myös edistävät yhteistä hyvää.