Funder Finance

Kestävää rahoitusta yrityksellesi – Funderin ratkaisut

Funderin palvelut yritysrahoituksessa

Funder on johtava rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa, erikoistuen kestävään rahoitukseen yrityksille. Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet ja tavoitteet, ja tarjoamme siksi räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi. Palvelumme sisältävät kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka kattaa kaiken alkukartoituksesta aina rahoituksen hankintaan.

Keskustelemme kanssasi yrityksestäsi, taustoistasi ja tulevaisuudennäkymistäsi, jotta voimme ymmärtää sinun tarpeesi ja toiveesi. Tavoitteenamme on laatia luotettavat ja realistiset ennusteet sekä tarvittavat materiaalit, jolla voit hakea rahoitusta. Ymmärrämme, että luottopäätöksen tekeminen voi olla haastavaa, ja siksi olemme myös yhteydessä rahoittajiin puolestasi sekä avustamme neuvotteluissa. Näin voit olla varma, että sinulle tarjotaan paras mahdollinen rahoitusvaihtoehto liiketoimintasi kehittämiseksi.

Funderin vastuullisuus perusarvoina

Funderilla vastuullisuus ei ole vain tyhjä sana, vaan se on toimintamme perusta. Sitoudumme olemaan alamme suunnannäyttäjä ja edelläkävijä vastuullisen rahoituksen puolesta. Tavoitteenamme on olla alamme ekologisin yritys, jolla on kevein hiilijalanjälki ja neutraalit CO2-päästöt. Ympäristön suojeleminen ei ole vain velvollisuutemme, vaan myös mahdollisuus edistää kestävämpää tulevaisuutta.

Funderin tiimissä meillä on vahva osaaminen kestävän rahoituksen alalta. Autamme sinua valitsemaan ratkaisuja ja investointeja, jotka tukevat ympäristöystävällisyyttä ja kestävää kehitystä. Yhdessä voimme luoda parempia liiketoimintamalleja, jotka hyödyttävät sekä yritystäsi että ympäröivää maailmaa. Kun valitset Funderin, saat paitsi laadukkaita rahoituspalveluita myös kumppanin, joka jakaa samat vastuullisuusarvot kanssasi.