Funder Finance

Juha Aitokselle luottamustehtävä

Funderin pankkirahoituksesta vastaava Juha Aitos on valittu 1.1.2024 alkaen Kalanti-Pyhäranta Säästöpankin hallituksen jäseneksi. Juha jatkaa vanhaan malliin Funderin palveluksessa avustamassa yrityksiä vieraan pääoman hankkeissa. ”Olen erittäin iloinen Juhan ja koko Funderin puolesta, että meidän väkemme saa arvostettuja tehtäviä rahoitusalalla”, Funderin hallituksen puheenjohtaja Tom Uhlenius sanoo ja viittaa samalla aiemmin julkistettuun nimitykseen. ”Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa mukana auttamassa Suomessa toimivia yrityksiä erilaisissa rahoitustarpeissa. Molemmat nimitykset ovat meille ison luottamuksen osoitus ja osaltaan auttavat meitä ja asiakkaitamme tässä työssä”, Tom Uhlenius jatkaa.

Lue myös:

Erik Puttaa Kosken Osuuspankin toimitusjohtajaksi