Funder Finance

Tarvitsetko lainaa yritykselle? Tutustu Funderin tarjoamiin vaihtoehtoihin

Mikä on Funder?

Funder on Suomen johtava yritysrahoitukseen erikoistunut rahoituspalveluiden tarjoaja. Tarjoamme pohdittua ja yksilöllistä rahoitusta yrityksille, oli kyseessä sitten suuri investointi tai pienempi rahoitustarve. Funderin tärkein tavoite on mahdollistaa yritysasiakkaiden investoinnit, ja meillä on pitkäaikainen kokemus erilaisten yritysten rahoitustarpeiden täyttämisestä.

Yhteiskuntavastuun merkitys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme sitoutuneet toimimaan alamme suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä myös vastuullisuuden saralla. Pyrimme olemaan alamme ekologisin toimija, ja tavoitteenamme on olla hiilijalanjäljeltään kevein ja CO2-päästöjen osalta neutraali. Uskomme, että vastuullisuus on tärkeä osa kestävää liiketoimintaa ja haluamme omalta osaltamme edistää ympäristön hyvinvointia.

Miten Funder voi auttaa yritystäsi?

Kun tarvitset lainaa yrityksellesi, Funder on oikea kumppani luottopäätöksen tekemiseen. Me panostamme asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen ja teemme perusteellisen selvityksen yrityksesi taustoista ja tulevaisuudennäkymistä. Yhdessä keskustelujen ja taustamateriaalien avulla laadimme ennusteet ja materiaalit, jotka auttavat rahoittajaa tekemään päätöksen sinun yrityksellesi sopivasta rahoitusratkaisusta.

Olemme vahvassa yhteydessä eri rahoittajiin, ja avustamme neuvotteluissa saadaksemme sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen rahoituksesta. Meidän tavoitteemme on tehdä rahoituksen hankkimisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Funder on sinun luotettava kumppanisi rahoitustarpeidesi täyttämisessä.

Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, ja tarpeet vaihtelevat. Siksi tarjoamme laajan valikoiman rahoitusvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. Riippumatta siitä, tarvitsetko yrityslainaa investointiin, käyttöpääomaa tai vaikkapa ostolaskurahoitusta, meillä on juuri sinun yrityksellesi sopiva vaihtoehto. Luottamuksesi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi pyrimme aina tarjoamaan selkeät ja läpinäkyvät rahoitusratkaisut.

Ota yhteyttä Funderiin ja hae tarvitsemasi rahoitus!

Jos yrityksesi tarvitsee lainaa, Funder on valmiina auttamaan sinua. Ei ole väliä, onko yrityksesi suuri kansainvälinen toimija vai pieni paikallinen yritys – meillä on osaaminen ja resurssit auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ota yhteyttä Funderiin, niin keskustellaan tarkemmin yrityksesi tarpeista ja etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva rahoitusratkaisu. Teemme pohdittua rahoitusta, jotta yrityksesi voi ponnistaa uusiin ulottuvuuksiin.