Funder Finance

Juha Aitos vastaamaan Funder Financen rahoituspalveluista

Tiimiimme vahvistuu ja Juha Aitos on 15.2. alkaen nimitetty Funder Finance Oy:n hallituksen jäseneksi, lisäksi hän vastaa Funder Financen rahoituspalveluista. Juha on toiminut aiemmin itsenäisenä rahoituskonsulttina ja yrittäjänä. Hänellä on 20 vuoden kokemus Nordeasta asiantuntija- ja esimiestehtävistä Suomessa ja Ruotsissa. Juhan liittyminen tiimiimme tukee strategiamme mukaista kasvua ja palveluvalikoimamme laajentamista, Funder Finance Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tom Uhlenius kertoo. Haluamme tarjota uusille ja nykyisille asiakkaillemme entistä laajempaa palvelua niin leasingrahoituksessa kuin muissakin rahoituspalveluissa. Sloganimme ”pohdittua rahoitusta” tarkoittaa siis myös yhteistä pohdintaa asiakkaan kanssa yrityksen tulevaisuudesta, joiden perusteella laadimme tarvittavat ennusteet ja dokumentit. Näistä palveluistamme hyötyvät niin rahoittajat kuin asiakas itse.

Lisätietoja:
Juha Aitos
Finance, Sales Executive
juha.aitos@funder.fi
Puh. 050 340 5828

Tom Uhlenius
Hallituksen puheenjohtaja
tom.uhlenius@funder.fi
Puh. 040 500 7972