Funder Finance

Työsuhdesähköpyöräpalvelumuotoilu

Työsuhdesähköpyöräpalvelumuotoilu

Siinä se, yhdellä sanalla, vähän runsaalla toki.    

Lähityö palaa osaksi arkea. Hybridi on suosittua, niin lähi- ja etäpäivinä kuin liikkumisessa. Yhä useampi haluaa pyöräillä työmatkat, ja moni haluaa ajaa ne sähköpyörällä, jolloin työmatkan fyysinen kuormitus on säädettävissä optimaaliseksi työpäivällä – tuomaan siihen energiaa, ei syömään sitä.  

Ilahduttavan moni työnantaja on jo tarjonnut ansiotuloverosta vapaana etuna työntekijöilleen työsuhdepyöräedun, 1.200€/vuosi. Investointi ulkoilmassa tapahtuvaan liikkumiseen on satsaus, joka antaa huomattavan lisäarvon terveysvaikutuksena ja ulkoilmasta oksidoituneena aivotoimintana.    

Pyöräily on erinomainen siirtymäriitti työn ja kodin välillä, ja ”työmatkan” voi pyöräillä myös etäpäivänä, jolloin päivän ruutuaikakuormitus on helpompi kantaa kuin muutaman metrin siirtymällä vuoteesta työpöydän ääreen. 

Pyörien hankinnan rahoittaminen leasing-rahoituksella on sujuvaa kuin ajo reippaassa myötätuulessa.   Suomen suurin sähköpyörien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys, Electrobike Finland, on rakentanut täysin sähköisen avaimet käteen -palvelun, joka tekee työsuhdepyörien käyttöönotosta ja hallinnoinnista todella vaivatonta sekä kustannuksiltaan helposti saavutettavaa.   Uskomme, että vahva kasvu pyöräilyssä on vasta alkutaipaleella, ja työsuhdepyöräilyn myötä Suomi on kehittymässä entistä terveemmäksi pyöräilymaaksi.    Tätä kehitystä haluamme olla edistämässä järjestämällä sille pohdittua rahoitusta.

Kuvassa Electrobike Finlandin ja Funder Finance Oy:n asiakas, Plussa Suomi Oy:n toimitusjohtaja Niklas Westerlund